SCHILDER CURSUS

Bij Atelier “ De Lat”  worden verschillende cursussen en workshops gegeven:

 

U kunt u aanmelden om op vrijdagochtend van 9.30 uur tot 12. 30 uur in het atelier “ De Lat”, Tuinlaan 128, Bemmel, onder begeleiding te komen schilderen.


Er kan thematisch- maar ook naar eigen idee worden gewerkt.

Er is  ruimte voor 4 personen.

Schilderen met muziek

 

Hou je van muziek,  en laat je je vaak meevoeren door de sfeer van de muziek dan is een workshop  schilderen met muziek wat voor jou.
In een ontspannen en rustige omgeving kun je de “ verf laten dansen op het doek” Volg je  gevoel  en impulsen en verbaas jezelf  met wat er in deze workshop op het doek verschijnt.

Workshop warme koude kleuren.


Tijdens deze workshop  gaan we aan het werk met twee verschillende  sferen.
Voor en achtergrond zullen gaan verschillen door het gebruik van of warme (rode, geel, oranje, bruin)  of koude kleuren ( groenen en blauwen).

Door deze kleurgroepen toe te passen in  alleen voor/achtergrond  wordt het resultaat zeer "spannend". Het mengen van de kleurnuances is alleen al een feest tijdens deze workshop.

Simpele grafische techniek.


Tijdens deze workshop zullen we uit kunststof vormen /afbeeldingen uitsnijden/knippen en deze voorzien van reliëf. Hierna kunnen we deze gaan gebruiken om  afdruk te maken met acryl verf. Overleg tussen deelnemers kan zorgen voor  het gebruiken van elkaars “ stempels”, waardoor de toepassing en grotere keuze  van dezelfde “ beelden”  toch kan zorgen voor  een  totaal ander resultaat.